top of page
  • Poza scriitoruluiARPC

Evaluarea clinică cu ajutorul tehnicilor proiective de desen şi Testul BENDER-GESTALT

ARPC - curs de formare continua I


Manifestarea care are loc la București în perioada 07.06.2019 – 09.06.2019, este certificată de Asociația Română de Psihologie Clinică și creditată în baza avizului dat de Colegiul Psihologilor din România cu 20 de credite.


PROGRAM :

20 de ore de formare în trei zile consecutive: între orele 16:00-20:00 vineri, 09:00-17:00 sâmbătă, 09:00-17:00 duminică.


TEMATICA :
  • Prima parte: Tehnici proiective de desen (Desenul Arborelui, Testul Feței) – prezentare teoretică și aplicații practice cu ajutorul studiilor de caz clinice.

  • A doua parte: Testul Bender-Gestalt ca instrument clinic și probă proiectivă – concepția gestaltistă și aplicații practice cu ajutorul studiilor de caz clinice.

  • A treia parte: Rezultatele evaluării psihologice cu diverse teste de desen (ex. Desenul Interiorului Corpului, Testul Davido-CHaD) a unor persoane adulte sau vârstnice cu diferite trăsături de personalitate, aspecte psihopatologice și disfuncționale. Exersarea abilităților interpretative și discuții asupra corelațiilor ce se pot realiza între rezultatele testelor proiective și alte instrumente de evaluare clinică.

FORMATOR :

Lect. Dr. Rozeta Drăghici, psiholog clinician principal, supervizor în psihologie clinică, formare în Testul Rorschach în Sistem Exner și în cadrul Școlii Romane Rorschach.


ADRESABILITATE :

Psihologi clinicieni, psihoterapeuţi, masteranzi și doctoranzi interesaţi de evaluarea clinică şi terapia adultului și vârstnicului cu ajutorul tehnicilor proiective.

SELECȚIA PARTICIPANTILOR VA FI DATĂ DE ORDINEA ÎNSCRIERII, MAXIM 20 DE PERSOANE

Durata: 20 ore.

Taxa de participare: 500 lei.

Ofertă: Masteranzii, doctoranzii și participanții la alte cursuri A.R.P.C. beneficiază de reducere 10% din total.


Taxa de participare se plăteşte în Contul A.R.P.C.:

RO31RZBR0000060015793957 Raiffeisen Bank S.A., Agenţia Titulescu.


Informaţii suplimentare şi înscrieri:

tel.: 0767 721 220


199 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page